Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1666g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g666g1599kcal73.3g20g133.3g1.3g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g500g220kcal11g40g1.5g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g500g135kcal4.5g25g1.5g13g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)33g240kcal0.3g1.3g26.7g0g
Chili mausteseos, Old El Paso6.7g19kcal0.5g3.3g0.4g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Mustapippuri, annos 1g1.7g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g666g133kcal7.3g19.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8360g4842kcal199.8g231.6g339.6g33.8g
Valittu annoskoko4180g2421kcal99.9g115.8g169.8g16.9g
Annoskoko puolitettuna2090g1210kcal50g57.9g84.9g8.5g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577