Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g800g1920kcal88g24g160g1.6g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g600g264kcal13.2g48g1.8g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g600g162kcal5.4g30g1.8g15.6g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)40g288kcal0.4g1.6g32g0g
Chili mausteseos, Old El Paso8g22kcal0.6g3.9g0.5g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g800g160kcal8.8g23.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10036g5812kcal240g278.4g407.2g40.6g
Valittu annoskoko5018g2906kcal120g139.2g203.6g20.3g
Annoskoko puolitettuna2509g1453kcal60g69.6g101.8g10.2g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577