Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lennumummin raparperipiirakka

Vatkaa rasva ja sokeri.

Lisää muna.

Sekoita jauhot keskenään ja lisää ne taikinaan.

Painele taikina vuokaan.

Sisus: Pilko raparperit kattilaan, lisää tilkka vettä ja vadelmat sekä hieman hedelmäsokeria.

Kiehauta ne pehmeiksi.

Lisää hilloke takinan päälle ja paista piirasta uunissa 200 asteessa n.20 min. Nauti jätksin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, keiju kevyt laktoositon 75g265kcal0g0g30g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g65g208kcal9.8g38.4g1.7g6.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 25g76kcal2.2g13.8g0.5g3.5g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Vadelma 300g123kcal3g12.3g2.4g11.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1912kcal45.8g224g80.6g45g
Valittu annoskoko665g956kcal22.9g112g40.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna333g478kcal11.5g56g20.2g11.3g
Arvot/100g100g144kcal3.4g16.8g6.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182751