Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 467g84kcal2.6g11.7g1.9g3.3g
Dolmio Light Classico Bolognese333g123kcal4g26g0.3g2.3g
Jauheliha, sika-nauta 267g591kcal46.7g0g45.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g333g367kcal7.7g13.3g33.3g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g133g480kcal37.3g2.7g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g3840kcal227.6g183.2g246.2g13g
Valittu annoskoko1960g1920kcal113.8g91.6g123.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna980g960kcal56.9g45.8g61.6g3.3g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806