Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 583g105kcal3.3g14.6g2.3g4.1g
Dolmio Light Classico Bolognese417g154kcal5g32.5g0.4g2.9g
Jauheliha, sika-nauta 333g738kcal58.3g0g56.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g417g458kcal9.6g16.7g41.7g0g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g167g600kcal46.7g3.3g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g4801kcal284.6g228.8g308g16.4g
Valittu annoskoko2450g2400kcal142.3g114.4g154g8.2g
Annoskoko puolitettuna1225g1200kcal71.2g57.2g77g4.1g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806