Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 817g147kcal4.6g20.4g3.3g5.7g
Dolmio Light Classico Bolognese583g216kcal7g45.5g0.6g4.1g
Jauheliha, sika-nauta 467g1033kcal81.7g0g79.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g583g642kcal13.4g23.3g58.3g0g
Maito, Kevyt700g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g233g840kcal65.3g4.7g63g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g6721kcal398.4g320.4g431.2g22.8g
Valittu annoskoko3430g3360kcal199.2g160.2g215.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna1715g1680kcal99.6g80.1g107.8g5.7g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806