Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 933g169kcal5.2g23.3g3.7g6.5g
Dolmio Light Classico Bolognese667g247kcal8g52g0.7g4.7g
Jauheliha, sika-nauta 533g1181kcal93.3g0g90.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g667g733kcal15.3g26.7g66.7g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g267g960kcal74.7g5.3g72g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g7681kcal455g366g492.8g26.2g
Valittu annoskoko3920g3841kcal227.5g183g246.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna1960g1920kcal113.8g91.5g123.2g6.6g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806