Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1050g190kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Dolmio Light Classico Bolognese750g278kcal9g58.5g0.7g5.2g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g750g825kcal17.2g30g75g0g
Maito, Kevyt900g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g300g1080kcal84g6g81g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g8641kcal512g411.8g554.2g29.2g
Valittu annoskoko4410g4321kcal256g205.9g277.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna2205g2160kcal128g103g138.6g7.3g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806