Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Dolmio Light Classico Bolognese83g31kcal1g6.5g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g83g92kcal1.9g3.3g8.3g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g33g120kcal9.3g0.7g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g960kcal57g45.8g61.6g3.2g
Valittu annoskoko490g480kcal28.5g22.9g30.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna245g240kcal14.3g11.5g15.4g0.8g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806