Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1167g211kcal6.5g29.2g4.7g8.2g
Dolmio Light Classico Bolognese833g308kcal10g65g0.8g5.8g
Jauheliha, sika-nauta 667g1476kcal116.7g0g113.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g833g917kcal19.2g33.3g83.3g0g
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g333g1200kcal93.3g6.7g90g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.7g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g9601kcal569g457.8g615.8g32.6g
Valittu annoskoko4900g4801kcal284.5g228.9g307.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna2450g2400kcal142.3g114.5g154g8.2g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806