Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 233g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Dolmio Light Classico Bolognese167g62kcal2g13g0.2g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g167g183kcal3.8g6.7g16.7g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g67g240kcal18.7g1.3g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g1920kcal113.8g91.4g123.4g6.6g
Valittu annoskoko980g960kcal56.9g45.7g61.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna490g480kcal28.5g22.9g30.9g1.7g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806