Auran herkkusienikastike

Sienet pieniksi ja paistinpannulle parin desin vettä kanssa.

Paista kunnes vesi haihtunut.

(Vaihtoehtona jättää vesi pois ja paistaa rasvassa.

Maukkaampaa mutta kalorisempaa.) Kun kypsiä, mausta suolalla ja valkopippurilla, lisää kipparikerma ja huuhtele kermapurkki parilla desillä vettä, jonka kaadat joukkoon.

Sitten basilikasilppua reilu desi ja yksi tomaatti paloiteltuna kuutioiksi.

Hauduta hetki.

Jos haluat suurustaa, jauhoja ois voinut paistaa sienten ja rasvan kera, mut ne on aika turhia kaloreita siinä lisänä.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Tilkkutakki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore165g40kcal4.1g4.9g0g4.9g
Tomaatti 63g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g125g138kcal2.9g5g12.5g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1125g389kcal15.2g24.4g25.6g12g
Valittu annoskoko563g194kcal7.6g12.2g12.8g6g
Annoskoko puolitettuna281g97kcal3.8g6.1g6.4g3g
Arvot/100g100g35kcal1.4g2.2g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182923