Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Keittojuurekset, apetit400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.3g2.9g0.2g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha59g98kcal11.2g0g5.9g0g
Keittojuurekset, apetit30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g59g35kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g52kcal3.5g0g4.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi221g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11642g5860kcal474.4g287.4g306.2g39.6g
Valittu annoskoko5821g2930kcal237.2g143.7g153.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna2911g1465kcal118.6g71.9g76.6g9.9g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250