Linnonsaaren hedelmäpiiras
Kiehauta hedelmät yhdessä kattilassa margariinin, kanelin, inkiväärin ja siirapin kanssa.
Lisää sitten sose joukkoon, kun omenat ovat pehmenneet ja saaneet kauniin kellanrusehtavan värin.
Lisää kerma ja jäähdytä.
Sekoita maitorahka ja voi. Sekoita leivijauhe ja gluteeniton jauhoseos keskenään ja nypi rahkaseokseen.
Anna seoksien jäähtyä tunnin verran suunnilleen jääkaapin lämpötilassa.
Jaa taikinasta 1/3 erilleen ja levitä muu keskikokoisen rengasvuoan reunamille ja pohjalle paksuksi kerrokseksi.
Kaulitse tai taputtele pienemmästä osasta kansi.
Lisää hedelmäseos taikinalla vuorattuun rengasvuokaan ja peitä se kannella.
Paista 200 celsiusasteessa noin 20 minuuttia.
Tarjoile vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa lämpimänä tai kylmänä.
Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa
Aapor1