Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer400g2060kcal15.6g224g120g21.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)150g1080kcal1.5g6g120g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 200g240kcal6.3g9g20g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200g720kcal4g5.4g76g0g
Sokeri43g175kcal0g43g0g0g
Marianne crush 150g150g645kcal1.8g129g12.6g2.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 50g185kcal9.3g5.5g10.9g15.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g270g918kcal5.4g210.6g4.6g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3626g13680kcal143.8g1513.4g773.2g116g
Valittu annoskoko1813g6840kcal71.9g756.7g386.6g58g
Annoskoko puolitettuna907g3420kcal36g378.4g193.3g29g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183497