Raparperipiirakka, nopea ja helppo!
Ohjeesta tulee piirakkavuoallinen, tuplaa aineet niin saat pellillisen.
2 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl maitoa (rasvaton)
1 dl/ 100g voisulaa
3 dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
Vatkaa yhteen munat ja sokeri, lisää maito ja voisula.
Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe ja vanijasokeri, sekoita taikinan joukkoon.
Kaada vuokaan (vuoraa leivinpaperilla niin ei tarvitse voidella) ja kaada päälle raparperit tai mitä tahansa marjoja, noin 3 dl.
Paista 200'( uunissa puolisen tuntia, kunnes taikinaan tulee vähän väriä pintaan.
Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa
Roadrunner