Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 900g1284kcal112.5g2.7g92.2g0g
Vehnälese 72g164kcal9.6g11.1g3.2g27g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g4749kcal245.8g39g390.8g54.2g
Valittu annoskoko1092g2375kcal122.9g19.5g195.4g27.1g
Annoskoko puolitettuna546g1187kcal61.5g9.8g97.7g13.6g
Arvot/100g100g217kcal11.3g1.8g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687