Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 135g192kcal16.8g0.4g13.8g0g
Vehnälese 11g25kcal1.4g1.7g0.5g4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g711kcal36.6g5.8g58.6g8g
Valittu annoskoko164g356kcal18.3g2.9g29.3g4g
Annoskoko puolitettuna82g178kcal9.2g1.5g14.7g2g
Arvot/100g100g217kcal11.2g1.8g17.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687