Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 180g256kcal22.5g0.5g18.4g0g
Vehnälese 14g33kcal1.9g2.2g0.6g5.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g948kcal49.2g7.6g78g10.8g
Valittu annoskoko218g474kcal24.6g3.8g39g5.4g
Annoskoko puolitettuna109g237kcal12.3g1.9g19.5g2.7g
Arvot/100g100g217kcal11.3g1.7g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687