Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 225g320kcal28.1g0.7g23g0g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g1185kcal61.4g9.8g97.6g13.4g
Valittu annoskoko273g593kcal30.7g4.9g48.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna136g296kcal15.4g2.5g24.4g3.4g
Arvot/100g100g218kcal11.3g1.8g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687