Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 225g321kcal28.1g0.7g23.1g0g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1187kcal61.4g9.8g97.8g13.6g
Valittu annoskoko273g594kcal30.7g4.9g48.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna137g297kcal15.4g2.5g24.5g3.4g
Arvot/100g100g217kcal11.2g1.8g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687