Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 539g769kcal67.4g1.6g55.2g0g
Vehnälese 43g98kcal5.7g6.6g1.9g16.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g539kcal0g0g59.9g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g2844kcal147.2g23.2g234g32.4g
Valittu annoskoko654g1422kcal73.6g11.6g117g16.2g
Annoskoko puolitettuna327g711kcal36.8g5.8g58.5g8.1g
Arvot/100g100g217kcal11.3g1.8g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687