Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 101g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Sokeri27g108kcal0g26.7g0g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g285kcal1.4g64.4g0.2g2.8g
Valittu annoskoko132g142kcal0.7g32.2g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna66g71kcal0.4g16.1g0.1g0.7g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878