Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 151g51kcal1g8.3g0.2g2.1g
Sokeri40g163kcal0g40g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g427kcal2g96.6g0.4g4.2g
Valittu annoskoko198g214kcal1g48.3g0.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna99g107kcal0.5g24.2g0.1g1.1g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878