Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 353g119kcal2.4g19.4g0.4g4.9g
Sokeri94g379kcal0g93.4g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g996kcal4.8g225.6g0.8g9.8g
Valittu annoskoko462g498kcal2.4g112.8g0.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna231g249kcal1.2g56.4g0.2g2.5g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878