Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 500g168kcal3.5g27.5g0.5g7g
Sokeri133g538kcal0g132.4g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1413kcal7g319.8g1g14g
Valittu annoskoko655g706kcal3.5g159.9g0.5g7g
Annoskoko puolitettuna328g353kcal1.8g80g0.3g3.5g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878