Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g200g1480kcal0g0g164g0g
Sokeri175g711kcal0g174.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl174g228kcal22.6g0.9g15g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)400g1240kcal68g216g11.6g52g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Marianne crush 150g140g602kcal1.7g120.4g11.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2204g8602kcal185.2g1043.8g404.8g108.8g
Valittu annoskoko1102g4301kcal92.6g521.9g202.4g54.4g
Annoskoko puolitettuna551g2151kcal46.3g261g101.2g27.2g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622