Aurajuustopossua
Liha:
1. Pilko ja paista sipulit.
2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.
3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).
!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!
Kastike:
1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.
2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.
3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.
4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.
Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.
Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.
Lisukkeet:
Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.
1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.
2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.
3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa
Jnbasisti