Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vanhanajan tiikerikakku

250g marg.

350g sokeria
400g vehnäj.

4 munaa
1 tl leivinjauh.

0,5 dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
vaniljasokeria

1. Vaahdota voi
2. Vatkaa munat ja sokeri.

Lisää maito, leivinj.

Jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhe toiseen osaan.

Paista 175 asteessa 50-60 min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 250g1327kcal0.8g1.3g150g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Sokeri 350g1421kcal0g349.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.7g1.6g0g0g
Kaakaojauhe tumma (Van houten), annos 10g40g130kcal7.2g18.4g8.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g9244kcal154.8g1330.6g369.6g28.2g
Valittu annoskoko1350g4622kcal77.4g665.3g184.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna675g2311kcal38.7g332.7g92.4g7.1g
Arvot/100g100g342kcal5.7g49.3g13.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185686