Kana-kasviskastike
Laita öljy kasariin.
Ruskista kanaa hetki.
Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.
Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.
Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.
Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.
Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.
Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.
Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.
Nauti riisin tai tumman pastan kera.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa
Nahkuri