Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 400g311kcal6.8g64.4g0.8g4g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g200g230kcal1.6g11.2g20g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Lohifilee 500g977kcal93.5g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g3244kcal211g189.6g179g26.4g
Valittu annoskoko1500g1622kcal105.5g94.8g89.5g13.2g
Annoskoko puolitettuna750g811kcal52.8g47.4g44.8g6.6g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908