Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl13g114kcal0g0g13g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g200g248kcal6.4g8.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1066g898kcal18.2g50.2g69.2g15.6g
Valittu annoskoko533g449kcal9.1g25.1g34.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna267g225kcal4.6g12.6g17.3g3.9g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015