3 munaa
2 rkl muscovadosokeria(tavallinenkin käy)
3 rkl canderel-makeutusjauhetta (itse laitoin hermesetasta nestemäisenä, ja toimi silläkin)
100 g sulatettua voita/margista/tms
2 dl meiran kookoshiutaleita
(ovat sopivan
hienojakoisia.)
1 dl mantelijauhetta
1½ tl kanelia
½ tl neilikkaa
½ tl inkivääriä
1 tl kardemummaa
1½ tl soodaa
1½ dl kuohukermaa
Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
Voitele kakkuvuoka ja jauhota se kookoshiutaleilla.
Sulata voi. Siirrä jäähtymään.
Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään.
Vatkaa munat, sokeri ja makeutusjauhe vaahdoksi.
Lisää munaseokseen vuorotellen kuivat aineet, voisula, kerma ja sekoita varovasti taikinaksi.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä n. 40 - 50 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä, ennen kuin kumoat sen vuoasta.
Huom, resepti kopsattu kotikokki.
fi:stä, ei ole oma keksinä
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 613 grammaaAnish