Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)370g148kcal4.1g26.6g1.9g5.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g265g199kcal14.6g31.8g1.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus150g510kcal34.5g79.5g5.6g9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g750g450kcal12g90g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7038g4093kcal287.4g461.6g112.4g29.6g
Valittu annoskoko3519g2046kcal143.7g230.8g56.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna1760g1023kcal71.9g115.4g28.1g7.4g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196