Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1402g337kcal25.4g30.8g4.2g32.2g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton117g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu35g315kcal0g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)70g100kcal2.7g6.1g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3514g1616kcal61.4g86.8g93.2g65.8g
Valittu annoskoko1757g808kcal30.7g43.4g46.6g32.9g
Annoskoko puolitettuna879g404kcal15.4g21.7g23.3g16.5g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200