Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1802g434kcal32.6g39.7g5.4g41.5g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Seesamöljy, kylmäpuristettu45g406kcal0g0g45.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)90g129kcal3.5g7.8g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4518g2077kcal78.8g111.6g120g85g
Valittu annoskoko2259g1039kcal39.4g55.8g60g42.5g
Annoskoko puolitettuna1130g519kcal19.7g27.9g30g21.3g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200