Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu5g45kcal0g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)10g14kcal0.4g0.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g231kcal8.8g12.6g13.2g9.4g
Valittu annoskoko251g115kcal4.4g6.3g6.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna126g58kcal2.2g3.2g3.3g2.4g
Arvot/100g100g46kcal1.8g2.5g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200