Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 401g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu10g90kcal0g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)20g29kcal0.8g1.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g462kcal17.4g24.6g26.6g18.8g
Valittu annoskoko502g231kcal8.7g12.3g13.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna251g115kcal4.4g6.2g6.7g4.7g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200