Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 601g145kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu15g135kcal0g0g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)30g43kcal1.2g2.6g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1506g693kcal26.4g37.2g40g28.4g
Valittu annoskoko753g346kcal13.2g18.6g20g14.2g
Annoskoko puolitettuna377g173kcal6.6g9.3g10g7.1g
Arvot/100g100g46kcal1.8g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200