Herkullinen mutta lihottava kakku
Kiehauta vesi ja lisää kaakaojauhe, Jätä jäähtymään.
Yhdistä kuivat aineet ja jätä sivuun.
Lisää kuiviin aineisiin vielä 2 tl soodaa (en löytänyt listasta)
vatkaa pehmennetty voi ja sokeri yhteen.
Lisää yksitellen kananmunat (4 kpl)
Lisää vuorotellen kaakao-vesi ja kuivat aineet.
paista kerrokset yksitellen irtopohjavuoassa (täten tulee nätimpi ja helpompi kasata n 18 minuuttia tai kunnes tökkäät tikun keskelle ja se tulee puhtaana pois.
Anna jäähtyä
vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää 1 levy sulatettua pandan valkosuklaata
kokoa kakku laittamalla täytettä 2 väliin.
lämmitä kuohukerma lähes kiehumispisteeseen ja lisää 2 levyä pandan valkosuklaata ja 50g voita.
Anna jäähtyä hieman ja kaada kakun päälle.
Kermoita kakun reunat haluamallasi tavalla.
Vaivaa vaativa mutta kaiken vaivan arvoinen!
Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa
Bluemoon