Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g700g840kcal119g11.2g34.3g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)100g470kcal12g7.2g44g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%350g420kcal10.1g15.8g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g3460kcal282.2g68.4g226.6g0g
Valittu annoskoko1150g1730kcal141.1g34.2g113.3g0g
Annoskoko puolitettuna575g865kcal70.6g17.1g56.7g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546