Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä500g1750kcal32.5g165g110g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl29g38kcal3.8g0.1g2.5g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g22g123kcal0.4g14.3g7.3g0.2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 200g85kcal6.8g9.6g2g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)65g124kcal0.3g29.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1682g4443kcal87.6g487.8g243.6g0.4g
Valittu annoskoko841g2222kcal43.8g243.9g121.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna421g1111kcal21.9g122g60.9g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587