Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bolognese

Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä ja kaada ylimääräinen rasva pois, laita kattilaan öljyä, kuumenna ja lisää raastetut juurekset ja kuutioitu sipuli, anna hautua noin 5min.

lisää jauheliha ja paseerattu tomaatti, mausta paprika-,chili ja mustapippurijauheilla.

Anna hautua hiljakseen noin 1h, ei saa kiehua, älä käytä kantta kattilassa.

Lisää Dolmio kastikeainekset ja sokeri, mausta oreganolla, persiljalla, timjamilla ja valkosipulilla, jatka hauduttamista vielä 45-60min.

Tarkista maku.

Tarjoile raikkaan salaatin, tumman spaghetin tai makaroonin kera.

Lisäkkeeksi sopii vähärasvainen juustoraaste jos haluat.

(kastiketta ei tarvitse suurustaa, koska lihan valkuainen ja juuresten tärkkelys hoitavat homman)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g20g1kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha 10%700g1190kcal140g0g70g0g
Dolmio Classico Light Bolognese (Masterfoods), annos 500g500g175kcal7.5g33.5g1.5g4.5g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)200g60kcal2g12g0.4g2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g354kcal0g0g40g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7686g4521kcal323.4g246g242.8g49.2g
Valittu annoskoko3843g2260kcal161.7g123g121.4g24.6g
Annoskoko puolitettuna1922g1130kcal80.9g61.5g60.7g12.3g
Arvot/100g100g59kcal4.2g3.2g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186774