Bolognese
Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä ja kaada ylimääräinen rasva pois, laita kattilaan öljyä, kuumenna ja lisää raastetut juurekset ja kuutioitu sipuli, anna hautua noin 5min.
lisää jauheliha ja paseerattu tomaatti, mausta paprika-,chili ja mustapippurijauheilla.
Anna hautua hiljakseen noin 1h, ei saa kiehua, älä käytä kantta kattilassa.
Lisää Dolmio kastikeainekset ja sokeri, mausta oreganolla, persiljalla, timjamilla ja valkosipulilla, jatka hauduttamista vielä 45-60min.
Tarkista maku.
Tarjoile raikkaan salaatin, tumman spaghetin tai makaroonin kera.
Lisäkkeeksi sopii vähärasvainen juustoraaste jos haluat.
(kastiketta ei tarvitse suurustaa, koska lihan valkuainen ja juuresten tärkkelys hoitavat homman)
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa
Ipatzu59