Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g50g172kcal6.7g32.1g1.5g3g
Prinssinakki pirkka 300g30g73kcal1g1g6g0.1g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g40g102kcal6g0.6g8.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa30g5.1kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %20g36kcal4.3g0.2g2g0g
Paprika, punainen6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)25g15kcal0.3g1.1g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g824kcal37.8g74.8g38.2g8.2g
Valittu annoskoko223g412kcal18.9g37.4g19.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna112g206kcal9.5g18.7g9.6g2.1g
Arvot/100g100g185kcal8.5g16.8g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978