Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g200g690kcal26.9g128.3g6g12g
Prinssinakki pirkka 300g120g290kcal3.8g3.8g24.1g0.2g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g160g409kcal24.1g2.6g33.7g0.3g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa120g20kcal0.5g3g0.7g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Feta, Arla Apetina 10 %80g144kcal17.2g0.8g8g0g
Paprika, punainen24g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)100g60kcal1g4.5g4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1784g3297kcal150.6g298.4g153.8g31.4g
Valittu annoskoko892g1648kcal75.3g149.2g76.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna446g824kcal37.7g74.6g38.5g7.9g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978