Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g132kcal15.1g0g8g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g40g54kcal2.1g10.1g0.5g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 199g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g455kcal40.2g23.8g21.4g2.6g
Valittu annoskoko356g227kcal20.1g11.9g10.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna178g114kcal10.1g6g5.4g0.7g
Arvot/100g100g64kcal5.6g3.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468