Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g400g543kcal20.8g101.6g5g9.3g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Korppujauho 14g51kcal1.5g10.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7159g4570kcal406g240g216.6g26g
Valittu annoskoko3580g2285kcal203g120g108.3g13g
Annoskoko puolitettuna1790g1143kcal101.5g60g54.2g6.5g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468