Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha139g231kcal26.5g0g13.9g0g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g70g95kcal3.6g17.7g0.9g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 348g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Korppujauho 2.4g8.9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g795kcal70.8g41.8g37.6g4.4g
Valittu annoskoko623g398kcal35.4g20.9g18.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna312g199kcal17.7g10.5g9.4g1.1g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468