Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha179g297kcal34g0g17.9g0g
Sipuli 25g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g90g122kcal4.7g22.7g1.1g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 448g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Korppujauho 3.1g12kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu54g68kcal5.9g0.2g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g1023kcal90.8g53.6g48.2g5.8g
Valittu annoskoko801g511kcal45.4g26.8g24.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna401g256kcal22.7g13.4g12.1g1.5g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468