Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha199g330kcal37.8g0g19.9g0g
Sipuli 27g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g100g135kcal5.2g25.3g1.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 497g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g1136kcal101g59.8g53.8g6.6g
Valittu annoskoko890g568kcal50.5g29.9g26.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna445g284kcal25.3g15g13.5g1.7g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468